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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
24/06/2019 |
Data da última atualização: |
05/03/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; MARTINELI, M.; DELIZA, R.; RODRIGUES, M. G. V. |
Afiliação: |
Ariane Castricini, UFRRJ; Polyanna Mara de Oliveira, Universidade Federal de Lavras; Maristella Martineli, Unimontes; ROSIRES DELIZA, CTAA; Maria Geralda Vilela Rodrigues, Epamig Norte. |
Título: |
Bananas apresentadas em dedos e buquês: qualidade e preferência do consumidor. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Sítio Novo, Palmas, v. 3, n. 1, p. 5-19, jan./jun. 2019. |
ISSN: |
e-ISSN: 2594-7036 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial. |
Thesagro: |
Fruta; Musa sp; Pós-Colheita; Produto de Origem Vegetal; Qualidade; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus Nal: |
Food technology; Fruits; Postharvest technology; Vegetable products. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/198754/1/Castricinietal2019.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
24/06/2014 |
Data da última atualização: |
22/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BERNDT, A.; LEMES, A. P.; ALVES, T. C.; PEDROSO, A. D. F.; SAKAMOTO, L. S.; BARIONI, L. G.; OLIVEIRA, P. A. |
Afiliação: |
ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; A. P. LEMES, CPPSE; TERESA CRISTINA ALVES, CPPSE; ANDRE DE FARIA PEDROSO, CPPSE; L. S. SAKAMOTO; LUIS GUSTAVO BARIONI, CNPTIA; P. A. OLIVEIRA, CPPSE. |
Título: |
Emission intensities by Holstein and Holstein x Jersey crossbreed lactating cows in two Brazilian. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: LIVESTOCK, CLIMATE CHANGE AND FOOD SECURITY CONFERENCE, 2014, Madrid. Conference abstract book... [Paris]: INRA, 2014. |
Páginas: |
p. 74. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In recent years the concern with methane (CH4) emission by enteric fermentation has become indispensable for dairy production systems. The aim of this study was to evaluate CH4 emissions from pure Holstein (HOL) and 1/2Jersey 1/2HIn recent years the concern with methane (CH4) emission by enteric fermentation has become indispensable for dairy production systems. The aim of this study was to evaluate CH4 emissions from pure Holstein (HOL) and 1/2Jersey1/2Holstein (JH) high producing lactating cows grazing two different forages. |
Palavras-Chave: |
Emissão de metano. |
Thesagro: |
Pastagem. |
Thesaurus NAL: |
Methane. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/103979/1/emission-intensities.pdf
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Marc: |
LEADER 01268nam a2200229 a 4500 001 1988771 005 2020-01-22 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERNDT, A. 245 $aEmission intensities by Holstein and Holstein x Jersey crossbreed lactating cows in two Brazilian.$h[electronic resource] 260 $aIn: LIVESTOCK, CLIMATE CHANGE AND FOOD SECURITY CONFERENCE, 2014, Madrid. Conference abstract book... [Paris]: INRA$c2014 300 $ap. 74. 520 $aIn recent years the concern with methane (CH4) emission by enteric fermentation has become indispensable for dairy production systems. The aim of this study was to evaluate CH4 emissions from pure Holstein (HOL) and 1/2Jersey 1/2HIn recent years the concern with methane (CH4) emission by enteric fermentation has become indispensable for dairy production systems. The aim of this study was to evaluate CH4 emissions from pure Holstein (HOL) and 1/2Jersey1/2Holstein (JH) high producing lactating cows grazing two different forages. 650 $aMethane 650 $aPastagem 653 $aEmissão de metano 700 1 $aLEMES, A. P. 700 1 $aALVES, T. C. 700 1 $aPEDROSO, A. D. F. 700 1 $aSAKAMOTO, L. S. 700 1 $aBARIONI, L. G. 700 1 $aOLIVEIRA, P. A.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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